Min första försenIng :'o

Planet var förenat! :'o jag har aldrig åkt med ett plan som har varit det :s så om 2 timmar kanske vi får gå på, det var försenat 5 tim... -.-

On our way...

Riktigt din bild på mig precis innan vi åkte till flygplatsen! Just nu sitter vi i bilen och jag är nervös inför själva resan :s

Godnatt Sverige!

Nu ska jag gå och lägga mig!
Jag har bara lagt mig och sovit tidigare än idag en gång och då hade jag 40-graders feber (a)

Ska försöka att hinna lägga in ett inlägg innan jag åker men annars så lägger jag in lite bilder medans jag väntar på planet, sedan kanske jag lägger upp nått inlägg i veckan..
Annars ses vi nästa torsdag!!


Shopping för Kreta ♥

Gick en stund på stan med Tamara nu på eftermiddagen, lite shopping blev det allt :)


Tamara fick också köpt lite bla. en klocka som jag också ska köpa (helst imon ifall de finns på flygplatsen, annars blir det efter jag kommit hem)


• Bikiniöverdel 79:- (rea) Lindex
• Trosor 10:- (rea) Gina tricot


Nu ska jag fortsätta att packa och sätta ihop en outfit tills morgondagens resa och sedan ska jag bara kolla på lite Desperate housewives! Fast jag måste packa handbagaget också ;)
Ikväll blir det pizza! :D Jag kan inte förklara hur länge jag har varit sugen på det (a)


PackapackapackastanmedtamaramilicpackalitetillsovapacktayttreligarelitetillflygplatsenKRETA♥

Ligger och slökollar på friidrotten, nu är det ganska många svenskar med!

Nu ska jag strax (tog en liten paus) fortsätta göra mig iordning, sedan vid 2-tiden kanske så ska jag ner till stan och möta upp Tamara :) Hon ska köpa klocka och jag ska köpa fika :D Till mitt försvar så ska Tamara också det ;) Ska fråga om jag får testa min älskade klocka också (a) (har bestämt mig för att köpa den svarta med guld under och silvriga stenar över, ska kolla flygplatsen imon annars blir det när jag kommit hem :))


Den är så sjuktvacker♥


Test från mobil ;)

FettNajs! Nu har jag lärt mig hur man lägger in bilder på bloggen från mobilen! :d elr Ja, iaf en bild (a)

Om 25 timmar..

Om 25 timmar sitter jag uppe framför min garderobsspegel och sminkar mig inför resan..

Jag börjar allvarligt bli ganska nervös nu :s Jag hatar verkligen att flyga! Jag hatar att det måste vara så högt upp i luften, jag hatar att man måste starta och landa och då också få ont i öronen och jag hatar att man inte har någon kontroll där uppe i luften.. När man väl har flugit upp så finns det ingen återvändo! Och jag gillar att kunna ångra mig!
Men jag ser fram emot det också! Mysigt är det att gå runt på flygplatsen när det är mörkt och kolla runt i taxfreen, att sitta och äta frukost och att kolla på alla som ska åka med olika plan. Jag har aldrig varit i Grekland men har velat åka dit seda jag var kanske 9 år eller nått sånt, har hört att det ska vara jättefint där och jag har sett på filmer att dom har snygga killar också ;) Plus att det finns tre grejer jag enbart ska äta där som jag älskar mer än livet; kyckling, fetaost och tzatsiki! :D

Skönt att jag fick skriva av mig lite, ska vara uppe tills tre för sedan orkar jag nog inte hålla uppe ögonen mer..

Påminn mig om att ladda över låtar på min mobil imon..<3


Min kvällsmat.. Ja, jag gör hjärtan med min dressing! :P


Ny header!

Ny header, jag vet att den inte blev så bra men den tog 40 min att göra så nu orkar jag inte göra en ny.. kanske om en stund (a)

VS


Okej, jag är omöjlig..

Såklart så glömde jag pappas kamera hemma! xD

jag sa att jag skulle ha med den men jag glömde den ändå xD
Vi cyklade iaf ner till vikbryggan, badade fast att det var skitkallt och sedan satt vi o pratade och spelade kort sedan åkte vi hem (okej, jag o tamara cyklade tillbaka för att hämta hennes mobil som visade sig att ligga i alice's väska :p)
Ikväll ska jag vara uppe länge har mamma sagt vilket är första och sista gången :p Jag ska vara uppe länge ikväll/natt och vakna tidigt imon, så att jag somnar tidigt imon och kan gå upp vid 3 på torsdag :p
så inatt ska jag fixa min header (nytt program :D) och kolla på greys anatomy, imon blir det stan med Tamara (y)


Nee nu ska jag skärpa mig!

Ska snart till stranden med Fanny, Tamara (som jag inte har träffat på jättelänge :'o) och Alice och då ska jag snatta pappas kamera och ut och ta kort!
Jag glömmer alltid kameran hemma när jag ska någonstans och sedan blir det tråkigt när jag upptäcket bloggen :p

Men vi ska bada lite och bara ha allmänt trevligt :)<3


SVEA OddMolly CheapMonday SexyBySweden

bilder från zoovillage.se

Svea 299:-

Odd Molly 748:- (REA)
(ALICE HAR EN SÅN HÄR I TYP GRÅTT OCH JAG VILL HA EN! :D)

Cheap Monday 350:- (REA)
(DET VAR DESSA SOM JAG SKULLE BESTÄLLA MEN KOM FÖR SENT..)

Sexy by Sweden 245:- (REA)

Cheap Monday 399:-

Cheap Monday 399:-
Cheap Monday 399:-

Odd Molly 799:-

Heja Linus!

Ligger och halvsover medans jag väntar på att Linus ska hoppa!

Ojdå, han hoppade nyss på 2 & 15 och han klarade det ;) Vet inte hur länge jag har hejat på Linus Thörnblad, medans alla hejade på han där lilla killen (förlåt, jag minns verkligen inte vad han heter :o Stefan?) så hejade jag på den unga killen Linus Thörnblad! Inte för att han vann spc mycket men nu är han bättre och ska vinna EM.
Dom berättade att när dom hade övat lite idag så hade det stått 10 hoppar + Linus och så skulle dom bestämma vilken höjd dom skulle träna på, Linus var den som gick fram och sa till dom att höja medans dom andra stod och gnällde och ville sänka :p Gissa vem som fick som han ville? (a)






Plus att han är fruktansvärt söt också :)


I love uggs!

I vinter blir det nya UGGS tror jag, beställer från uggaustralia :) Här kommer det bilder!

500 px

Här finns en större bild...


Wavin' flag & Here comes a regular



Jag försökte få till ett bra kort under hela Wavin' flag, om det tar så långt tid så är det något fel på ens ansikte..


 

Idag började jag dagen med att kolla på friidrott med min paaaapaaaa, överaskade är vad vi blev när vi märkte att Carolina Kluft (hon stavas med ett tyskt u va, eller har jag bara fått för mig det? :s Hur som helst så vet jag inte hur man gör ett sånt ;p) gick vidare till final :'o
Sedan åkte jag ner till stan med Fanny o Alice, dom hittade mycket fint medans jag inte hittade någoting.. Jo, en frapino ;p
Nu sitter jag hemma och ska snart börja jaga en sladd till min mobil (har tappat bort min :p) så att jag kan fixa musik till den tills resan :)

(påminelse till mig själv!) Tidningar!

1. 


2.


3.


Efter en och en halv timme sömn så är jag inte människa!

Vaknade upp på en stenhård studsmatta imorse med världens värk i armarna, sov från 3 till halv 5 så jag antar att jag kommer somna snart..

Jag åkte ner till stan med mamma och lillasyster vid 10 och växlade pengar tills på torsdag, sedan åkte vi hem för jag mådde skit :s (jag mår riktigt illa när jag inte sovt ordentligt) så nu ska jag faktiskt ta det lugnt och kanske tillochmed sova lite medans jag kollar på Criminal minds och letar runt på internet efter tidningar jag ska köpa på torsdag i taxfreen :)


jag är jättesugen på naturgodis..<3


Söndagen den tjugofemte Juli

Idag ska jag inte göra något tror jag (a) Elr jo, tre saker:

fortsätta sätta in bilderna i mitt album
• städa
• planera inför resan

Så det är najs! (y)
Ikväll ska jag kanske sova ute med några, men inte om det regnar.. :s


greys efter grillfesten♥

Ikväll var det grillfest fast var inte med spc länge..

Jag och Fanny åt och sedan gick vi in till henne, vi åt jordgubbar med godaste vaniljvisp till :D Måste berätta, förlåt Fanny! x'D
Det var då såhär, Fanny skulle ta lite med vaniljvisp och så tappar hon ut typ halva bunken i sitt knä! Responsen var typ först chock som sedan blev till panik och som gjorde att hon hoppade bort från stolen och sedan övergick det till skratt! Jag har inte skrattat så mycket på aslänge! Jag kunde inte säga ett ord, jag låg ner på marken och höll på att dö för min mage gjorde skitont! Lisa och Jenny satt bara och stirrade på oss som skrattade så mycket och Emmie sprang runt och torkade upp efter Fanny. Det var allvarligt dagens, nej månadens, nej årets!!

Nu ska jag strax försöka sova, kollar på lite greys nu ;)


Lördag den tjugofjärde Juli

Bara fem dagar kvar till Grekland, Najs (y)

Just nu sitter jag och väntar på att fanny ska bli klar så vi kan åka till willys, jag vill ha kinder maxi! ;D Sitter också och funderar på vart min Fred Perry-tröja kan ha tagit vägen, den har varit borta sedan typ maj :s Min favorittröja var det också :// Om jag inte hittar den så får det bli att köpa en ny för jag älskar den verkligen..

EFTERLYSNING!

://


Lat idag...

Idag känner jag mig lat (a)

Jag orkar inte göra något, det enda jag gjort idag är att börja med att sätta in mina kort i fotoalbum så nu är det lite halvt kaos i min säng (a) Allt ligger huller om buller och jag har tappat bort allt minst en gång ;p


om 6 dagar åker jag<3


♥Grattis Farfar!♥

Grattis i efterskott Farfar! ♥

Min första bästa vän har blivit gammal farbror ;D Glad att du fortfarande är här<3

1934-07-22<3


Sov under bar himmel inatt :)

Elr ja, tills halv fyra då det började regna (a)

Var lite med Fanny och Alice nu på morgonen, sedan åkte jag hem och kollade igenom mina kort jag beställde öfr ett par dagar sedan lite fort :) Fett najs asså! :D
Sedan städade jag och nu ska jag snart äta, just nu sitter jag och kollar runt lite på internet medan jag försöker bestämma mig för vad jag ska äta och medans lillasyster lyssnar på Tokio hotel på högsta volym :p

Om en stund drar jag mig till Fanny där det blir lite pyssel ;)


21 juli 2010

Varför är det alltid så att man vaknar skittidigt när man får sova länge och att man försover sig varje gång man ska upp tidigt!?
Lyckades sova till halv 12 idag, skulle upp 9...

Idag ska jag städa, jag vet att det är skittråkigt, man kan egentligen inte komma på något tråkigare men måste göra det (a) Har gått och råkat lova mamma att städa vinden också så jag får väl börja där lite smått i eftermiddag, börjar nog med undervåningen ;)


Vet faktiskt inte riktigt varför jag tog denna bilden, eller jo för att det såg så
ensamt ut utan en bild i inlägget (a)


Pirogerna blev super (y)

Det tog 2 timmar men det blev bra (y) Jättegott! :D

nu ska jag snart göra efterrätt till mig och lillasyster vilket blir pannacotta, men först ska jag se klart på Allsång på skansen ;)


I do it like Fanny..

Fick världens sug efter att kolla efter vinterjacka när jag såg att Fanny hade kollat på jacka (a)
Så jag gjorde det ;P

I år har jag tänkt mig en Odd Molly jacka, förra årets modell var sjukt fin så jag hoppas att det kommer ganska liknande iår ;)


Asså så jäkla fin!
Jag älskar vitt och den här jackan passar skitbra i vitt men
vad händer när man använt den ett tag? Hur blir färgen
då? Gul? :s


Soligt och varmt wich I like!

Idag har det varit fint väder typ hela dagen, jättevarmt och jag har nog blivit lite brun iaf ;)

Om nån timme typ ska jag sätta igång att börja göra piroger vilket blir min kvällsmat, det var ganska länge sedan men det är fruktansvärt gott och jag har längtat tills jag får möjlighet att göra det.
Annars händer det inte så mycket, jag har hållt på så mycket förra veckan känns det som och så har jag ju inte sovit så bra i helgen men det får jag sktita i ;) Jag måste få mer energi så jag orkar med saker men men (a)

Imon ska jag typ städa så jag får ihop mina pengar ;) Hela huset ska städas (jag har på något sätt lovat mamma att städa toalettarna också xD) plus att jag ska städa undan lite på vinden där det ser ut som ett bombnedslag (a)


Favorite in repris ;)


Kollat för mycket på SATH..

Förlåt för mitt förra inlägg!

Jag svor lite mycket i det och nu ångrar jag mig lite (a) Visst, jag kan ta bort det men jag kommer inte på något som kan uttrycka mina känslor just nu (a) Så det får stå kvar :p
Jag tror jag har kollat lite för mycket på Sex and the city kanske ;p


Blir väl nån timme till...

Har suttit uppe skitlänge nu plus någon timme på eftermiddagen och valt ut över 700 bilder som jag ska skicka iväg och få framkallade men I fucked it up!!! (förlåt för mitt språk men jag är så otroligt irriterad!!!)
Och jag som tänkte sova tidigt idag! D;

Jag vet inte vad jag gjorde, jag skulle typ kolla vilken storlek jag skulle ha på korten och nu har jag tydligen valt kort för 1800 kronor och nu måste jag göra om allt..


Hämtat ut mitt paket!

Från Nelly.se! :D


VILA-tröja, 199 :-


MbyM-tröja 249 :-


Avanna-tröja, 199 :-


2 par Nelly-solglasögon, 30 :- och 50 :-


Ondskan

Nu har jag sett filmen som jag inte vågat se på flera år; Ondskan!

Jag har trott att den ska vara jätteotäck vilket den faktiskt var men det var samtidigt ganska bra :) Väldigt bra skådespelare måste jag säga, jag gillar Gustav (som var med) och Alexander Skarsgård som skådespelare :)


Film-dag med mig själv!

Har faktiskt inte gjort ett skit idag!

Jag har bara legat och kollat på massa filmer som jag inte sett på åratal, sånna som Livet enligt Rosa, Livet är en schlager, Hairspray, någon norsk serie jag lånade av Jenny och en av mina favoriter; Grease<3
jag verkligen älskar grease! Egentligen, hur många tjejer har inte önskat att hon var Sandy? ;D Jag har gjort det iaf :) Jag tillochmed klippte mig som henne :p Sedan älskar jag John Travolta i filmen också! :D

Nu ligger jag och försöker hitta ännu en film att kolla på och så äter jag en nektarin :)
Några filmförslag? :D


Jag älskar den här scenen när han bara spricker
upp i ett leende ;D

Hon är så fruktansvärt lik min faster på något sätt tycker jag
också x'D


Superdupertrött!

Fick sovt typ max 5 timmar, tror det var kortare..

igår fick vi sålt mer än i fredags, inte så konstigt eftersom det var fler ute igår. Ett par rosor till blev det allt :) I slutet var det roligast då vi fick sälja rosorna till vilket pris vi ville :p Vi sålde till typ halv tre så det är najs (y) Sedan kom vi hem och gick typ upp direkt och la oss, fast jag somnade inte förrens vid fyra (a)


Jag vet att jag ser lite miffad ut men Tamara tog aldrig kortet x'D Och mina
armar och ben ser fettbruna ut! :D


Tamara försöker se lite normal ut, hon är kanske inte den personen som älskar
att vara med på kort ;p


Jag vet, charmigast i stan! ;D
(Det ser ut som om jag skelar! :'oo)


Fina blommor till ett fint pris ;)


Jag vet att mina bilder inte blev så bra men jag orkar inte ställa om mobien x'D


Weels and Wings del 2!

Håller på att göra mig iordning för andra kvällen som ros-försäljare!

Igår gick det faktiskt ganska bra, från 8 till 1 sålde vi rosor och vi fick sålt ganska många :) Jag fick tre st! :D Vi gick sjukt långt också så vi kunde knappt röra oss när vi kom hem, det var bara att dunsa ner i sängen direkt x'D
Vi vaknade exakt klockan 1 idag, vi har legat och ätit thai-mat och kollat på Paris Hilton's new BFF hela dagen nu :p


Weels and Wings!

Snart drar jag iväg mot Tamara, vi ska ner till stan!

Ikväll är det som sagt weels and wings!
För er som inte vet vad det är så är det en tillställning som händer varje år i Varberg, massa raggarbilar/äldre bilar kör runt i stan, det är faktiskt ganska roligt att titta på :)
I år ska jag och Tamara typ jobba dessa kvällar, vi ska typ sälja rosor till alla raggarna ;P

Nu sitter jag och tittar på min nya drog: Beverly hills 90210! Det är så jäkla bra! Dylan är sjukt snygg också men det är inte bara det jag gillar ;p


I love summer♥


Påminnelse till mig själv om rese-kläder!

Ljusa jeansshorts

Rosa linne

Ljus jeansjacka

Svarta klackskor med nitar

Ester Eleonora-sjal (rosa/brun)

Svart Friis&Company

Rese-outfiten går i rosa, ljus jeanstyg och svart...


Fredag!

Nu är det fredag, Weels and wings ikväll då!

Just nu sitter jag och äter naturgodis som jag var och håller på att bli lite beroende av och så väntar jag på att Tamara ska svara på mitt sms ;P
Vi ska nog ner till stan och göra något med hennes dator på telia, sedan ska jag tvinga med henne till scorett och Vero moda, ska köpa ett par nya skor och en liten typ väska (a)


Me lajkie naturgodis! :)


19.04

Nu ska jag strax börja göra mig iordning!

Halv 8 ska jag ner till ströget med Fanny och Alice, ska verkligen inte köpa något (måste spara till grekland ;D) men dom ville ner så jag hänger väl på :)
Sedan ska jag o Fanny stressa hem för att kolla på Criminal minds som är vår torsdags-drog när inte SOS Gute går :p Sedan blir det kanske ner till stranden och badar men jag badar nog inte (har plattat mitt hår och tycker det är lite onödigt, vrf duscha ikväll och förstöra håret när jag kan duscha imon och ha platt hår ett litet tag till? :D)

Update kommer sen..


Fick beställt lite från nelly.se ändå..

Äntligen är det beställt!

Jag var ju lite besviken för att jag inte fick beställt dom där shortsen och var det nu var mer men nu har jag beställt lite ändå! :D
Det blev 2 par solglasögon (50 och 30 kr styck) och 3 par typ linnen (200, 250 och 300 kr tror jag) så nu är jag glad! :D


Lägger in bilder om ett par dagar då dom kommer :) (2-3 arbetsdagar så typ nästa måndag eller nått)


Music by Me♥

Here comes a regular - The Replacements ♥

Dock så är låten mycket bättre på spotify och i One tree hill.. Han sjunger den absolut inte lika bra på detta klippet..


Inget strandväder idag asså :/

Jag vaknade faktiskt 10 idag! *stolt*

Jag hängde med mamma o Jenny bort till Elgiganten/Davids/OnOff och kollade efter mobil till Jenny, hon tar efter mig med att tappa mobiler i vatten (a) (fast jag är nog lite klantigare :p Först tappade jag min vita mobil dagen före skolavslutningen förra året, sedan tappade jag min svarta touch-mobil ett par månader senare i handfatat :p)
Hon hittade ingen så det blir bort till Netonet senare efter vi har ätit, så nu måste jag få tag i Tamara!


Här sitter jag och drömmer om Xperia x10..<3


2 veckor och 1 dag!

2 veckor & en dag kvar tills jag åker till Grekland!


Music by Me♥

♥ Love me - Justin Bieber ♥

My friends say I’m a fool to think
That you’re the one for me
I guess I’m just a sucker for love
‘Cuz honestly the truth is that
You know I’m never leavin’
‘Cuz you’re my angel sent from above
Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya, love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I’ll put nothin above ya. above ya
(favoriten i låten)


I want a Jet Set-klocka!!

Funderar på att köpa en Jet set-klocka, dom är ju mycket roligare och snyggare än vanliga klockor enligt mig!

Men jag vet inte vilken färg, vilket armband jag vill ha eller om jag vill ha diamanter på (a) Här kommer ett par exempel :)


En svart klocka passar ju till det mesta tycker jag, och
jag ÄLSKAR dom små diamanterna över det guldiga så
den här är en stor favorit by moi!

 
Rosa är en favorit hos mig också, jag bara älskar den färgen!
Men jag vet inte om jag vill ha en rosa klocka, visst är den skitsnygg
men jag har fått för mig att många har den och jag hade kanske
tröttnat på den..



Vit är en bra basfärg tycker jag som passar
till allt egentligen, Tamara ska nog köpa den här
och det stoppar mig lite (a) Det är ju roligare att
ha olika (a) Men jag vet faktiskt inte riktigt, jag har
ingen direkt motivering till vrf jag inte skulle vilja
ha den här, det känns bara inte riktigt bra.. (a)


Lila, blå eller grön hade ju varit jätteroligt! :D (jag gillar inte rött på
något sätt) En annorlunda färg som kanske inte så många har, jag
skulle nog inte vilja ha det guldiga som på den lila, i såfall silver.


Hemma från Tamara

Nu sitter jag här vid pappas dator eftersom jag glömde min hos Tamara! Det är jag i ett nötskal, glömmer min  dator som en tröja elr nått :p

Nu har jag duschat av mig gårdagens bad, ska vara med Tamara om en stund också.
Nu sitter jag och kollar runt lite på internet, har typ inte varit inne på ett par dagar så känner mig lite efter (a)
Och eftersom jag har inte har min dator så kan jag inte lägga in några nya bilder så det blir en gammal ;p


(Mobilbloggning)Sitter här med Fanny och Tamara!

Har inte skrivit spc mkt nu, har varit hos Tamara ett par dagar nu :) Har solat dom flesta dagarna nu, jag har blivit brun och Tamara har blivit röd :) Skriver mer imon! (Ps. Jag ber till gud att det är fint väder imon!!!)

30 grader ute och det blir bara varmare..

Idag slår Sverige värme-rekord!
Såhär varmt har det inte varit sedan 94!

Just nu sitter jag bara och slappar, ska vara med Tamara sedan! Blir inte stranden idag, det är sjukt varmt men det känns som om dagens åsk-oväder kommer när som helst :s
Men jag ska iaf sova över hos henne inatt, vi ska bla fixa med bilder så jag kan skicka iväg dom och få dom framkallade ;) Har väntat i någon månad nu (a)



Quote by Bree Van de Kamp

Bree är inlagd på något slags mentalsjukhus och dom har satt fast henne i sängel med handbojor eller något och nu försöker hon få städaren att släppa loss henne och hon kallpratar lite.

Bree: What's your name?
A man: Alfred.
Bree: Oh! Does anyone call you Alfie?
The man: No.
Bree: And why should they?


Hemma från stranden/Märtha

Now, I am home ;)

(lägger in bilder imon)
Jag och Tamara var på stranden hela kvällen, vi började med att äta massa mat och sedan skulle vi grilla marchmallows men glöden var slut så vi fick grilla med tändstickor ;)
Sedan skulle vi egentligen åka hem men vi träffade Linnea, Linn, Märtha, Johanna och Ebba lite längre bort så vi slog oss ner. Vi typ pratade, jag Tamara och Ebba funderade på att bada men det gjorde vi inte och vi träffade lite fol. Efter en halvtimme/fyrtio min så åkte jag, Tamara, Linnea, Linn, Märtha och Johanna hem till Märtha där vi satt och lekte massa lekar (PS. jag SUGER verkligen på att komma på mönster).
Jag cyklade hem med Tamara och hjälpte henne med sin cykel sedan hem :)

Imon blir det Tamara och kanske stranden (beroende på vädret), hoppas att det är sol B-)


Tamara-dagar :)

Igår glömde jag att skriva något (a) Men jag skriver nu ;)

Igår var jag med Tamara på stan, vi typ fikade på Expresso house och sedan gick vi runt lite bara. Sedan åkte vi hem och sedan ner till stranden där vi låg i ett par timmar. Tamara tog sitt första dopp och jag tog mitt andra! ;)
Idag ska jag nog vara med Tamara igen, ikväll blir det att grilla (om vädret tillåter men det ser bra ut nu :)) på stranden.


Såhär ser vi ut efter en lång kväll, vi blir bara snyggare och snyggare
ju mer klockan är ;)


Look of Friday


Jag vet, mitt hår ser gult ut (a)

- Linne, Gekås (?), 149 kr
- Svart- och vitrandiga shorts, någon affär i Danmark, 299 kr
- Mitt hår: helt naturligt -.-
- Smink: maskara, lite kajal


Fråga!



Mitt horoskop kollar jag här, på ditthoroskop.nu! Det stämmer faktiskt väldigt bra för mig, kolla gärna :)


Regnig dag förstör kvällens planer?

Jäklar vad det regnar jag städar!

Eftersom det regnar väldigt mycket nu så vet jag inte ifall jag har så stor lust att åka ner till stan ikväll (ströget ikväll) men vi får se hur det blir!
Idag skulle jag egentligen vara med Fanny men vi får se hur det blir med det (båda har mycket att göra idag).
Nu har jag städat från typ 11 till nu, halv 3! Sjukt bra gjort av mig tycker jag allt (y) Hela huset har jag städat, eller ja plockat undan och dammsugit :) Men det tog mycket längre tid än vad jag trodde det skulle göra! Nyvunnen respekt till min mamma! ;)


Mm, känner mig väldigt vacker idag (a)


Dag med Fanny (y)

Pappa fixade internetet ;) Var lättare än vad jag trodde det skulle vara (a)

Väntar på Fanny nu, vi har varit på coop ikväll :) Hon hade lite problem med att välja mellan en plopp, en kinder maxi eller en pingvin-stång men hon bestämde sig tillslut :)
Hon åt för typ en timme sedan (!?) men har inte kommit än (a) Jaja, hon kommer väl sedan någon gång :) Hoppas bara hon inte har tappat bort sig, det kan vara väldigt förvirrande när man går från henne till mig eller tvärtom eftersom det är så långt emellan..

Imorgon blir det förhoppningsvis stranden med Fanny (det ska kanske inte vara så jättebra väder :/) annars så hittar vi på något annat, vi ska handla godis till Fanny och packa för hon ska till Stockholm antagligen! Otroligt kul för henne men tråkigt för mig :'(


(snodde bilden från
fannys blogg)
Vi vet att vi är otroligt normala! :)


Internet funkar inte :/

Tyvärr så funkar inte vårat internet på datorerna så det blir inte spc många inlägg idag, kanske kan lägga in ett till efter detta från mobilen men det är ju väldigt dyrt så vi får se! :) Idag har jag varit med Fanny, vi har typ solat och planerat lite ;)<3

Quote by Maria Montazami



Maria:
Idag ska jag och mamma baka saffranskusar!
Marias mamma tittar helt oförstående på henne!
Marias mamma: Kusar? Maria!

Maria Montazami är den mest underbara och mest mysigaste och mest snälla personen på TV jag någonsin har sett! Jag älskar henne!<3


Fanny och jag under allsången!

Under en allsång;
Jag och Fanny höll upp händerna i luften och jag tyckte det såg ut som sånt där mimande!
Jag: (sätter händerna som om jag var instängd i en låda) Fyrkant!
Fanny: (som inte fattade vad jag menade, sätter händerna som en pyramid) Fyrkant!
Jag knäcker mig och fortsätter!
Jag: Cirkel!
Fanny knäcker sig!
Fanny: Rektangel oooooooooch... (funderar lite) VOKAL!
Jag knäcker mig VERKLIGEN och hon är snart efter mig!
Jag: Vokal?! Vet du vad är!?
Fanny ser helt oförstående ut!
Jag: Oval menar du! Vokal är ju typ A I och E!
Fanny verkligen knäcker sig och jag med! x'D


Allsång på skansen i mitt hjärta

Jag måste erkänna att jag verkligen älskar Allsång på skansen! Det är sommar för mig

Sitter och väntar på att Fanny har ätit och kommer här :) Har varit med henne och Elin en stund idag, vi har bakat och jag har bevisat att jag kan de flesta replikerna i Eva & Adam (a) Ska man vara stolt elr ska man skämmas ? Jag och Fanny har verkligen visat hela gården att vi har underbara röster, starka röster med ett underbart klingande ;)
Under en allsång;
Jag och Fanny höll upp händerna i luften och jag tyckte det såg ut som sånt där mimande!
Jag: (sätter händerna som om jag var instängd i en låda) Fyrkant!
Fanny: (som inte fattade vad jag menade, sätter händerna som en pyramid) Fyrkant!
Jag knäcker mig och fortsätter!
Jag: Cirkel!
Fanny knäcker sig!
Fanny: Rektangel oooooooooch... (funderar lite) VOKAL!
Jag knäcker mig VERKLIGEN och hon är snart efter mig!
Jag: Vokal?! Vet du vad är!?
Fanny ser helt oförstående ut!
Jag: Oval menar du! Vokal är ju typ A I och E!
Fanny verkligen knäcker sig och jag med! x'D

Det tycker jag var skitkul! x'D
Förresten, igår kollade jag på repriser från Svenska hollywood-fruar och Maria Montazami kallade lussekatter för safranskusar! x'D


Stackars fågeln :(

Det körde nyss in en fågel i rutan :s

Den bara ligger där utan att röra sig, jag vågar inte gå ut :o Tänk så går jag fram till den och så hoppar den på mig!? :o Den kanske spelar död..
Får nog gå ut och kolla sedan ändå, jag har lite dåligt samvete (a) Har ingen aning om varför men det är så synd om den :(

Update: Antligen har fågeln flugit iväg eller så har de 2 stora skatorna som sitter där ute nu ätit upp den för den är inte kvar.. Jag kör på att den blev bättre och flög iväg! (y)


Angående Nelly-rean!

Igår skrev jag ju att jag skulle köpa lite från rean på nelly.se men så blev det inte..

Pga
min lillasyster som är så seg och jobbig så kom jag försent och båda shortsen var slut.. Skorna fanns inte kvar i min storlek och det fanns inget annat jag ville ha (jo ett par shorts för 2000 kr men det var lite för dyrt tyckte mamma ;D) så nu får jag snart palla mig ner till stan och se ifall det finns några shorts.

Jag måste köpa en ny Fred Perry-tröja också, jag har ingen aning om vart jag kan ha lagt min..


Jordgubbsplockning och flädersaftgörande



I förmiddags plockade jag jordgubbar med min farmor och farfar!
Riktigt varmt var det men många fina och stora jordgubbar blev plockade av oss, jättegoda var dom också! :)

Om en stund kommer min farmor och farfar och hämtar mig, vi åker hem till dom och gör flädersaft :) Jag älskar att göra så här lite "gammeldagsa" saker hemma hos dom, typ baka pepparkakor, göra flädersaft eller göra korv :)


Hiss & Diss



Rean på Nelly.se
Just nu är det 50-70% rea på ca 800 plagg.
Jag ska beställa idag (om bara min lillasyster kan orka parkera sig vid datorn och se ifall hon vill ha något) och jag har hittat 2 par shorts och 2 par skor :) Skorna är ett par svarta gladiators med guldiga nitar på och ett par typ svart boots med lite nitar på!
Shortsen är ett par från D Brand och ett från Cheap monday :)



Morgonarna hemma hos mig..
I en och en halv vecka eller något har jag vaknat runt kvart över 6 av att en
jäkla fågel låter så otroligt mycket!
Jag kan inte ens beskriva hur den låter men det låter riktigt högt och
inte riktigt klokt!


Tröttare har jag nog aldrig varit..

And trust me! Jag har varit trött!

Jag har för mig att jag skrev ett inlägg igår! :o Jäklar vad glömsk jag börjar bli..
Jaja, jag var iaf på konfirmation med Tamara igår! Det var väl ganska fint, eller fint och fint, jag vet inte riktigt vad jag ska säga x'D
Iaf, jag åkte hem till Hanna efteråt där det blev lite konfa-firande eller vad det heter (a)
Vid 8-tiden åkte vi in till stan igen och jag parkerades framför soffan med frallor.

Idag var tanken att jag skulle sola men det ser inte så bra ut.. Solen har gått i moln asså ://
Jaja, då ska jag försöka tvinga med pappa till typ elgiganten eller nått så jag får köpa en ny DVD! (jag skrev ju att jag hade fått ett anfall för att min inte funkade (a)), det kanske lindrar smärtan lite att det är dåligt väder (a) Sedan får jag nog städa mitt rum också, det ser för illa ut :/


Den här är min dröm! Men eftersom jag är så omodern och har en sån omordern TV
så funkar den inte att koppla in till min TV (a)


Solig lördag med konfirmation!

Idag blir det konfirmation, jag går dit med Tamara!

Sedan hänger jag med Hanna hem till hennes pappa, dom har typ konfa-fest där :p Sedan så ska dom till Varberg igen och då hänger jag med :)
Ikväll vet jag inte vad som händer, inget inplanerat än men får se ifall jag kan hitta på något :)


För 364 dagar sedan, 4 juli 2009!

ps. Du som kommenterade att min nya berlock var ful, ja du som kommenterade anonymt, du har fel :) Jag älskar det! :D


Rebecca AKA Pepparkakan!

Nu har jag bannemig blivit brun!!!
(ignorerar helt att jag brände mig på baksidan av benen :p)

Jag var på stranden i ett par timmar med Tamara, vi låg typ bara och pratade, jag läste högt ur Gömda, jag åt fralla och massa nektariner, sen åkte vi och köpte glass :)
När jag kom hem satte jag mig i trädgården med min maaaaadre, där satt jag i yttreligare ett par timmar (a) Sedan gick jag in och kollade på rean på Nelly.se där jag förmodligen ska köpa 2 par skor och 2 par shorts :) Jättenice asså! (y)
Det var då, när jag sprang runt och letade efter Jennys bh (hon var skitsur för övrigt! :p) som jag märkte hur jäkla brun jag har blivit! :D Jag har ju för fasen gått om Jenny! Och det är verkligen något att fira ;)


Första stranddagen!

(Allvarligt talat, jag har ingen aning om varför jag inte åkt till stranden tidigare dagar x'D)


Men idag blir det stranden med Tamara! :D
Men inte en så lång stund, hon hade något inplanerat så det blir att åka hem vid 2-tiden kanske. Men det gör inget, då lägger jag mig i trädgården och solar!


Hjälp mig snälla med min design!

Är det någon som vet hur man tar bort den där "ramen" runt bilderna!?

Jag tycker att det är ganska fult men jag har ingen aning om hur jag får bort dom :s Snälla hjälp mig! :D:D:D:D:D:D:D



Update! Okej, strunta i detta inlägg! x'D


1 juli går mot sitt slut..


(bilden tagen med webbcam, så förklara jag den dåliga
kvalitén :p)

Fy fasen vad fint det är! Att det kan vara såhär ljust halv 10 på kvällen, det måste ha något att göra med att det är den härligaste månaden nu..

Jag älskar verkligen Juli! Det är den finaste månaden tycker jag, den varmaste brukar det vara och det är så härligt att kunna säga: Det är den sjunde juli! (tex :p)

Imon blir det första turen till stranden! (jag har faktiskt badat innan, vad folk än säger så har jag badat! :p Visst borde det räknas om man blir nerskvätt och före det satt sig på knä?) Jag och Tamara drar till stranden en stund, hon skulle typ göra något på eftermiddagen så en jättelång stund kanske det inte blir (a) Men det blir najs ändå!
Imon ska jag också börja läsa en ny bok (intressant va? :p) Inte utan min dotter heter den, min mamma vill att jag läser den och den verkar bra :)


(OJ! Mitt ansikte ser jätteavlångt ut x'D)
- Vit tröja med mörkblåa ränder med korta ärmar, Gekås (tror jag), 99:-
- Blå jeansshorts, Gina tricot, 399:-
- Smink: maskara, ögonskugga!
- Hår: nyblonderat (!!), en fläta på ena sidan!


Con air

Har jag nämnt hur känslosam jag kan bli när jag kollar på film ?

Jag kollade på en tredjedel kanske av filmen Con air och den är så sjukt sorglig (på ett bra sätt x'D Jag kan inte förklara hur jag menar så jag säger att den är sorglig på ett bra sätt :p) i slutet när han får träffa sin fru för första gången på åtta år och sin dotter för första gången i hennes liv..
Okej, jag brukar inte tycka om action-filmer egentligen men den här är så himla mycket mer än bara action, jag älskar när det handlar om en "tuff" kille (som inte är så jätteful heller :p) som gör allt för att få komma tillbaka till sin familj som denna handlar om..
Undrar hur många liter vatten jag saknar i min kropp efter denna filmen (a)


Taxfree

Taxfree är ju en av de roligaste grejerna när man åker utomlands :p
Jag älskar att vara tidigt på flygplatsen så man bara kan gå runt åp flygplatsen, kanske köpa en tidning att läsa, äta frukost och sedan köpa godis i taxfreen ;)

Denna resan blir det nog en parfym, DKNY blir det nog ;) Den rosa eller den gröna, jag har den röda men gillar att ha många olika att välja emellan (en av mina fyra parfymer har börjat lukta skitäckligt :s) Sedan det kanske blir lite smink också, och såklart godis! :D Kinder Maxi eller Milky way :)

 
Pink or green ? That's the question!


I want it!


Varför måste det finnas så HIMLA mycket grejer som man vill ha
men man inte har råd med!? :'o


Min nya berlock!


Thomas Sabo - Bridal Shoe - 398:-


Okej, misslyckades med att gå upp klockan 9!

Haha, tänkte göra det nästan varje dag nu på sommarlovet men jag bröt det "mönstret" efter typ 4 dagar x'D

Jag vaknade vid halv 11 nu (a)
Men nu är det inte spc fint väder så det blir att städa lite, det kan behövas :s Mitt rum behöver dammsugas om jag säger så :p
Sedan ska jag försöka få med mig någon ner till stan ikväll, det är ju lång-torsdag :) (för er som inte bor i Varberg så är lång-torsdag typ varje torsdags-kväll hela sommaren, alla affärer har uppe till 9) Sedan blir det nog lite solning också ifall det blir bättre väder ;)


Påminn mig att ta en bättre bild på mitt hår också! :)
Igår innan jag skulle somna såg jag skitkonstigt ut x'D


RSS 2.0