angående min mobil-situation..

Det är kanske allmänt känt nu att jag har lyckats ta sönder min mobil igen (a)
Så nu tänkte jag förklara vad som hände och hur jag ska göra nu eftersom jag har fått ett par kommentarer angående det..

Okej, så här var det!
Det började förra helgen typ, jag tappade den ett par ggr på söndagen så att det blev lite svart uppe i högra hörnet, typ vid batteri-grejen. Men det var inget mer med det.
Sedan tappade jag den ytterligare ett par gånger under veckan och det blev lite mer sprickor längst upp men sen kom fredagen... -.-
Jag, Tamara och Elin skulle gå ner till naturkunskapssalen och då går vi (såklart) ner för trapporna som är av sten. Jag har tusen böcker i min famn, mobilen ligger intill mig alltså på alla böckerna. Jag går ner för den första trappan och sedan kommer den andra... Jag märkte inte ens att jag tappade den, jag märkte bara att locket, batteriet och själva mobilen plötsligt flög åt olika håll.
Tamara o Elin o Jag bara kollade på varandra tills alla kastade sig ner för att ta upp bitarna.
Tamara: Åh shit, den sprack!
Jag: VAAAA!?
Så hade den spruckit på typ hälften av skärmen -.- Tamara o Elin började direkt att säga att jag inte är rädd om mina saker vilket jag är och jag går och oroar mig för vad mamma o pappa ska säga när jag kommer hem..

Mobilen efter olyckan..

Så kom jag då hem!
Mamma bara suckade och sa: nästa mobil får du betala själv!
Pappa började skratta: herregud rebecca!
Och jag bara gick lite skamset där ifrån med ett förlåt..
Vi kom ju också på att garantin inte täcker detta eftersom det var jag som tappade den och vi har ingen försäkring på den så det blir att jag köper en ny heeeeelt själv (a) Fanny var supergullig som lånade ut sin gamla mobil till mig men jag får nog ändå köpa en ny och såhär har jag tänkt!

Jag ska köpa en superduperbillig mobil nu i veckan under tusenlappen, sedan ska jag vänta tills efter jul och efter att jag har fyllt år sen... köper jag iPhone!
Det kunde faktiskt mamma o pappa gå med på (antaligen för dom tror att jag kommer hinna ändra mig men det kommer jag inte :p)
Det är min otrooooooligt braiga plan, elr hur? ;)


Vad har du på hjärtat, söt? :)♥

Give me a kommentar (a)♥

Namn:
Skriver du ofta? (a)br />
E-postadress: (publiceras ej)

Har du också blogg?

Skriv här!:

Trackback
RSS 2.0